fredag 12 december 2008

sista VISA dagen

idag är sista dagen på VISA-tävling. idag hände faktiskt en av de större utmaningarna, jag skulle handla lite fredagsgodis i en kiosk som har helt grymt godis. men de tog inte kort under 40 kr.... jag erbjöd mig tom att betala avgift men det gick inte. så jag fick plocka på mig lite andra grejer också för att kunna köpa godiset så till slut så handlade jag för 58 kr. bra deal för affären.

en liten sammanfattning då om VISA-dagarna. själva uppdraget att leva på endast kortet har inte vart nån jätteutmaning, jag använder som sagt mitt kort för det mesta ändå. men min egna utmaning om att leva på 100 kr den sprack ju efter 3 dagar... kanske inte min bästa insats. men jag har lite svårt att hålla fast vid saker och ting så det va kanske inte en jätteöveraskning.

det som har vart svårast är att få in roliga historier om kort vs cash. det har liskom blivit att jag hela tiden försöker hitta något finurligt i alla köp eller så. ibland har det känst roligt och ibland bara tröttsamt. att blogga heltid är väldigt tidskrävande, särskilt om man inte hinner blogga på jobbet. det är svårt att veta hur man ska förhålla sig, vad mans ka berätta och inte. internet med allt vad det innebär är grymt men man får många varningar kring det också. inte lägga upp bilder el skriva sånt som kan bli problem nångån i något annat sammanhang el så. jag tänker hela tiden att det inte är någon fara för mig. vem skulle bry sig men sen berättar nån någon historia om nåt och så blir jag lite nojjig ändå. det är också konstigt att någon, även om det bara är en person, skulle vara intresserad av att käsa det jag har att skriva, stort som smått. men man måste ju inte alltid skriva för att någon ska läsa. är rätt skönt att bara rensa huvet ibland. särskilt när det snurrar en hel del i skallen och när saker och ting inte blir vad man har tänkt sig.

det är kanske det som är det roliga i livet skulle många säga men andra skulle säga att det var ett misslyckande. man får hitta p¨sna egna tävlingar som man kan vinna säger jag. vinner kanske inte VISA-tävlingen men jag ska komma på andra tävlingar som jag vinner.

kram och god natt alla!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej snygging!
Vill bara säga att det var synd att du inte vann priset... Om det var någon som skulle varit värd det så var det du - så enkelt är det!

hugg å kyss